Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag26.02.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Mittmedia startar Hockeypuls Cup

Publicerad: 4 Juli 2018, 06:39

Mittmedia-drivna Hockeypuls startar en turnering som spelas under augusti och september månad. Tävlingen kommer att direktsändas hos mediekoncernen.


Ämnen i artikeln:

Mittmedia

Mittmedias sportvertikal Hockeypuls, som rapporterar om nyheter kring SHL, SDHL och hockeyallsvenskan, startar ”Hockeypuls Cup”. Cupen spelas i augusti och september under försäsongen

Som pluskund hos Hockeypuls eller någon av Mittmedias övriga titlar kan man se direktsändningen på specialsajten hockeypuls.se. Inför turneringen kommer Mittmedia att släppa ett tv-magasin.

”Vi ser potential i lagen från Hockeyettan där Hudiksvalls HC, Borlänge HF och Östersunds IK är några av de starkaste kandidaterna att ligga i toppen av ligan. Att vi i ett samarbete med klubbarna kan bygga en cup under försäsongen och sända matcherna på Mittmedias sajter är så klart otroligt roligt”, säger Hockeypuls nyhetschef Micke Nordstrand till den egna sajten.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Mittmedia

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.