Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag28.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Mittmedia sport gör förändringar i ledningen

Publicerad: 1 Juni 2017, 07:25

Henning Johannesson, sportchef på Mittmedia.

Henning Johannesson, i dag biträdande sportchef i Mittmedia, blir sportchef. Samtidigt startas en affärsledning för sporten under ledning av Mattias Wallström.


Mittmedias biträdande sportchef sedan två år tillbaka, Henning Johannesson, blir den 1 september sportchef. Han efterträder Markus Josefsson som varit tillförordnad. Mittmedias gemensamma sportredaktion startade i maj 2015. Henning Johannesson har varit med under hela den tiden.

”Att jobba med det här gänget är det roligaste som jag någonsin har gjort och det känns häftigt att få vidareutveckla det vi har påbörjat. Vi är inte bara en av Sveriges största sportredaktioner, utan också en av de allra bästa”, säger Henning Johannesson.

Samtidigt startas en affärsledning för sport. Den ska ledas av Mattias Wallström, tidigare sportchef och i dag ansvarig för sportens affärsutveckling.

– Vi ser hur stark sportaffären är – inte minst på Plus där vi får utdelning. Planen nu är att behålla och utveckla vårt tydliga affärsfokus, säger Mattias Wallström till Medievärlden.

I går rapporterade Medievärlden också att den förre chefen på Sportbladet, Per ”PeKå” Englund, blir nyhetschef på Mittmedias sportredaktion med ansvar för Dalarna och Örebro.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.