Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag13.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Mittmedia skaffar tv-chef

Publicerad: 17 Februari 2015, 09:01

Nicklas Hermansson blir ansvarig för Mittmedias tv-satsning. Han har tidigare bland annat varit webb-tv-chef på Aftonbladet.


Ämnen i artikeln:

Mittmedia

Han har tidigare jobbat som journalist på Dagbladet, Värnpliktsnytt, Expressen och Aftonbladet där han var webb-tv chef. Närmast har Nicklas Hermansson jobbat som exekutiv producent och kreativ chef på produktionsbolaget Hard Hat.

Uppdraget är nu att utveckla det gemensamma programutbudet på Mittmedias sajter.

Genom rekryteringen av Nicklas Hermansson kommer vi att satsa ännu mer på rena program, både när det gäller innehåll och kommersiellt genomslag, säger AnnaKarin Lith, Mittmedias redaktionella chef i en kommentar.

Mittmedia har redan visat att de har modet att förnya lokaljournalistiken och sin affärsmodell. Nu ska vi visa att lokaltidningen även har en relevant och viktig position i det nya TV-landskapet. Det görs inte över en natt eller två, men potentialen är enorm, säger Nicklas Hermansson.

Ämnen i artikeln:

Mittmedia

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.