fredag27 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Mittmedia får ny försäljningschef

Publicerad: 15 augusti 2018, 11:48

Johan Sandin, i dag på Lets deal, blir ansvarig för försäljningen för radio inom Mittmediakoncernen.


Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


Innan Johan Sandin kom till Schibstedts Lets deal hade han olika försäljningschefstjänster på lokaltidningen Mitti samt inom Stampen. Nu blir han försäljningschef på Mittmedia och får ansvar för MTG:s lokala radioförsäljning för radiokanalerna RIX FM och Star FM som kom tillbaka till Mittmedias marknader i början av denna månad.

”Jag är mycket nöjd med att kunnat knyta Johan till oss. Hans erfarenhet och referenser från att bygga upp och driva försäljning kommer att tillföra mycket till Mittmedia. Johan kommer att ansvara för våra radiosäljare i Örebro, Västerås, Gävle, Dalarna, Hälsingland och Västernorrland”, säger Staffan Lönner, företagsmarkandschef på Mittmedia.

Johan Sandin tillträder på Mittmedia under hösten:

”Det​ ​ska​ ​bli​ ​fantastiskt​ ​roligt​ ​att driva ytterligare en möjlighet för de lokala aktörerna att nå ut med sitt budskap. Mittmedia är en riktigt spännande koncern som jobbar för sina kunders tillväxt. Jag har stark tilltro till deras affärsmodell och riktning för att möta framtidens behov och självklart så vill jag vara med på den resan.”

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev