Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag08.03.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Mitt i gör lokal nyhetspodd

Publicerad: 7 Juni 2018, 03:45

Mitt i släpper en ny podd och app.

Lokaltidningen Mitt i lanserar en Stockholmspodcast. Samtidigt släpps också en ny Mitt i Stockholm-app som möjliggör för användarna att personalisera flödet och slå på lokala pushnotiser.


Ämnen i artikeln:

Mitt iAnna Körnung

Den lokala nyhetspodden Stockholmspodden ska samla veckans bästa nyheter från Mitt i:s 31 editioner. Avsnitten är en kvart och släpps varje måndagsmorgon.

”Det här är ett nytt koncept som vi verkligen tror ska fylla stockholmarnas behov av uppdatering av lokala nyheter. På mindre tid än det tar att åka till jobbet”, säger Eric Thorsson, initiativtagare till podden och nyhetschef.

Samtidigt har en ny version av Mitt i Stockholms app släppts i vilken läsarna kan sortera sitt eget nyhetsflöde. Dessutom blir det möjligt att slå på lokala pushnotiser.

”Det finns ett enormt sug efter lokal information, allt från om pendeln går som den ska, till vilket dagis som är bäst. Med vår nya app håller vi våra användare uppdaterade om just de områden de är intresserade av”, säger Mitt i:s chefredaktör Anna Körnung.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Mitt iAnna Körnung

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.