Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Mindparks bloggteam ska debattera media

Publicerad: 10 Augusti 2009, 05:56

I teamet ingår 24 medie- och internetprofiler, bland andra Bo Hedin, Erik Hörnfeldt och Morris Packer. Målet är att stå för den mest intressanta mediedebatten i Sverige, säger Joakim Jardenberg som nu tagit över Mindpark.(Uppdaterad)


Ämnen i artikeln:

Joakim Jardenberg

Enligt Joakim Jardenberg är ett antal ytterligare skribenter på väg att ansluta sig, bland dem Svenska Dagbladets redaktionschef Martin Jönsson som lagt ner bloggandet på sin egen reklam- och medieblogg.

Alla skribenter kommer alla att blogga på mindpark.se utan ersättning. Eventuella överskott kommer att gå till gemensamma aktiviteter.

För närvarande är sex av 24 skribenter kvinnor, men enligt Joakim Jardenberg är det flera kvinnliga skribenter på väg in i teamet.

Han är mer bekymrad över att ingen i teamet är född utanför Sverige. (undantag: Morris Packer, född i New York.)

– Jag vill personligen känna dem som är med, och eftersom branschen ser ut som den gör blir det så här. Men söker man bland entreprenörer istället för i den blågula mediebranschen ser det annorlunda ut, så det är den vägen jag får gå, säger han.

Se listan över bloggare och läs mer om upplägget på mindpark.se

Joakim Jardenberg har tagit över Mindpark från de dagstidningsföretag som tidigare ägde utvecklingsbolaget (Gota Media, NWT, HD och Bonnier) och kommer att fortsätta driva företaget i egen regi. Han kvarstår som vd men tar inte ut någon lön.

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Ämnen i artikeln:

Joakim Jardenberg

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.