Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag25.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Medieprofilen JK-anmäler Realtid.se för förtal

Publicerad: 18 September 2009, 09:47

Anders Dalenius JK-anmäler Realtid.se för förtal, skriver Resumé. Detta eftersom sajten påstått att han inte skulle vara far till sin dotter. Han namngavs intemen pekades  ut honom genom  en dåligt maskad bild.


Ämnen i artikeln:

JKRealtid.se

Under det knappa dygn som reklammannen Anders Dalenius satt anhållen på Kronobergshäktet i Stockholm  spekulerade medier i vad som hade hänt och vilket motiv den misstänkte, kallad Medieprofilen,  kunde ha för mordförsöken på de båda personerna utanför en skola i Gamla stan.

Realtid.se skrev att Anders Dalenius och den skjutna mannen låg i en vårdnadstvist. De hänvisade till en källa som påstod att det fanns DNA-bevis på att den skjutna mannen var far till Anders Dalenius dotter. Dalenius namngavs inte men gick att identifiera via en bild.

Medievarlden.se berättade i går att Anders Dalenius JO-anmält åklagarmyndigheten och polismyndigheten i Stockholm för felaktig myndighetsutövning.

mvredaktion

Ämnen i artikeln:

JKRealtid.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.