Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag12.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Max vd kritisk till medieläckor

Publicerad: 23 Januari 2014, 11:40

Max vd Richard Bergfors tycker det är ett problem att hans anställda berättar om arbetsvillkoren på företaget för medier.


Ämnen i artikeln:

MaxETCSvenska Dagbladet

I går blev det interna månadsmejl som Max vd Richard Bergfors skickade till sina anställda stora nyheter. Där varnade han för att det skulle bli en katastrof om Alliansen förlorar valet i höst då oppositionen signalerat att restaurangmomsen och arbetsgivaravgiften för unga då höjs.

I dag kan ETC avslöja att en Max-restaurang i Mellansverige infört en rangordning av sina anställda och att den som ligger sämst till kan få en bestraffning.

”Det är allvarligt att interna dokument hela tiden verkar komma ut till medier. Det är inte okej på något sätt. Det är emot lojaliteten till arbetsgivaren.”, säger Max vd Richard Bergfors till Svenska Dagbladet.

”Som det månadsbrev jag skrivit, det står massa interna affärshemligheter i det. Vad vi ska lansera och så vidare. Det är klart att man inte kan sprida runt såna grejer”.

Ämnen i artikeln:

MaxETCSvenska Dagbladet

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.