Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag04.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Martin Kreuger lämnar M&M

Publicerad: 28 Februari 2008, 15:07

Två månader efter köpet av M&M bestämde sig Martin Kreuger för att lämna företaget. Olle Lidbom är nu ensam ägare.


Olle Lidbom, med bloggen Vassa Eggen, och Martin Kreuger, tidigare bland chefredaktör för Chef, köpte tillsammans konsultbolaget M&M i september. I november lämnade Martin Kreuger företaget eftersom han kände sig utarbetad.

– Han ville inte jobba helt enkelt, säger Olle Lidbom.

Nu äger Olle Lidbom bolaget till hundra procent.

– Hade det funnits någon annan som Martin hade jag försökt knyta den personen till mig. Jag vill verkligen inte vara ensam, det var mycket därför jag köpte in mig i M&M. Men jag jagar inte någon ny delägare just nu.

Martin Kreuger kommer fortfarande att jobba som konsult, och håller just nu på att ta fram en dummy för Bonniers Allt om Båtar. Han kommer också att fortsätta jobba med Analysbrevet, tidigare Måndag Morgon, på konsultbasis. Analysbrevet drog de igång ungefär samtidigt som de köpte M&M. Målet var då att få 900 prenumeranter.

Hur många prenumeranter har analysbrevet nu?

– En bra bit över hundra. De flesta vd:ar på svenska magasins- och tidskriftsförlag är prenumeranter, så jag har hittat rätt målgrupp, och det är viktigare än att få många prenumeranter.

En säljare har också engagerats för att sälja prenumerationer, tidigare har bloggen Vassa Eggen och personliga kontakter varit de enda marknadskanalerna.
Axel Håkansson

mvredaktion

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.