Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

onsdag21.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Martin Ahlquist blir politikchef på Expressen

Publicerad: 24 maj 2016, 04:57

Fokus före detta chefredaktör Martin Ahlquist blir politikchef på Expressen.


Ämnen i artikeln:

Expressen

”Kombinationen av en ambitiös satsning på det journalistiska innehållet och en offensiv digital strategi gör Expressen till det mest intressanta stället att vara på”, säger Martin Ahlquist, som år 2005 var med och grundade nyhetsmagasinet Fokus där han också var chefredaktör mellan 2009 och 2015.

”Jag ser fram emot att leda och utveckla Expressens politiska bevakning tillsammans med de kompetenta medarbetare som redan finns på redaktionen”, fortsätter han.

Vid årsskiftet tillträdde Martin Ahlquist tjänsten som tillförordnad vd, chefredaktör och ansvarig utgivare på tidningen Finansliv som bevakar finansbranschen. Och i februari tog han steget in som delägare i H Press AB som ger ut Horisont. Han sitter också som ledamot i Pressens opinionsnämnd.

Magnus Alselind, redaktionschef på Expressen, konstaterar i ett pressmeddelande att kvalitetsjournalistik blir allt mer attraktivt och är nöjd med att ha rekryterat Martin Ahlquist som politikchef:

”Vi ser fram emot att Martin Ahlquist nu tar nästa steg med vår politikbevakning”.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Expressen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.