Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag27.02.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Maria Croon ny vd på Mitt i

Publicerad: 16 November 2016, 10:56

Erik Norberg slutar som vd på Mitt i och ersätt av Maria Croon, tidigare vd för Forma Magazines och försäljningsdirektör på Bonnier Tidskrifter.


Ämnen i artikeln:

Mitt i

Maria Croon tillträder tjänsten idag. Hon sitter sedan ett knappt år tillbaka i styrelsen för Mitt i.

”Jag är glad över att vi kan fortsätta utveckla Mitt i som den ledande lokala nyhetsförmedlaren i Stockholm genom en ny kompetent och erfaren vd som tar vid det förändringsarbete Erik genomfört, och vill samtidigt framföra styrelsens tack för hans arbete att modernisera och utveckla Mitt i”, säger Joachim Berner, styrelseordförande, i en kommentar.

Hon har tidigare under sex år varit affärsområdeschef och vd för Forma Magazines och efter det försäljningsdirektör för Bonnier Tidskrifter.

”Det är med stort engagemang som jag tar mig an att driva och utveckla Mitt i. Målet är att skapa en livskraftig och angelägen produkt för såvälläsare som annonsörer”, säger Maria Croon i en kommentar.

Erik Norberg ska lämna verksamheten efter slutförandet av vissa pågående projekt och förhandlingar för Mitt i:s räkning.

”Det har varit oerhört stimulerande att få arbeta tillsammans med Mitt i:s fantastiska medarbetare i den omfattande förändringsresa vi har gjort de senaste två åren, och jag vill rikta ett stort tack till alla på Mitt i för deras starka engagemang och hårda arbete”, säger Erik Norberg.

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Ämnen i artikeln:

Mitt i

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.