Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Malin Crona blir strateg

Publicerad: 6 April 2016, 11:40

Den prisbelönta chefredaktören går till Rebel & Bird.


I slutet av februari gjorde Malin Crona sin sista dag som chefredaktör och ansvarig utgivare för 8 Sidor där hon bland annat lagt mycket tid och kraft på att gemensamt med användarna utveckla tidningen digitalt. Från och med den 17 maj ska hon istället arbeta med strategi och projektledning på byrån Rebel & Bird. Bland byråns kunder finns företag som Spotify, iZettle och Telia.

Jag brinner för att skapa engagemang hos användarna. Rebel & Bird erbjuder långsiktiga helhetslösningar åt kunderna och jag ser verkligen fram emot att få vara med och bidra i det arbetet. Det ska bli fantastiskt kul att få jobba med det här engagerade gänget, säger Malin Crona i ett pressmeddelande.

Malin Crona kom till den lättlästa nyhetstidningen 8 sidor 2012. På tidningen har hon bland annat utvecklat det prisade Kommentarsfält för alla, vilket ville göra det digitala samtalet tillgängligt för fler. Dessförinnan har hon bland annat arbetat på Sveriges Radios Ekoredaktion, Dagens Industri och DN.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.