Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

LRF Media rekryterar chefer till Land-varumärkena

Publicerad: 17 november 2017, 12:37

Det gröna mediehuset rekryterar två chefer – Anna Bratt och Kristina Pousette.

Anna Bratt blir chefredaktör för Land Lantbruk och Land Skogsbruk. Samtidigt rekryteras Kristina Pousette som onlinechef för Land, Land Lantbruk och Land Skogsbruk.


Ämnen i artikeln:

ExpressenLRF Media

”LRF Media gör innehåll som verkligen påverkar människors liv, på riktigt. Det tycker jag ska bli så spännande och häftigt att få vara med och utveckla digitalt”, säger den tillträdande onlinechefen Kristina Pousette, som närmast kommer från Expressen där hon haft rollen som digital konverteringsredaktör.

I samma veva rekryteras också Anna Bratt, i dag chefredaktör på Funktion i fokus, som chefredaktör till Land Lantbruk och Land Skogsbruk. Hon efterträder Lena Johansson som i september meddelade att hon lämnar sitt uppdrag för den nyinrättade tjänsten som politisk chefredaktör på Land Lantbruk.

”Jag ser verkligen fram emot att få arbeta med Land Lantbruk och Land Skogsbruk. De tar upp aktuella och viktiga frågor som rör de gröna näringarna, landsbygden och de som lever och arbetar där”, säger Anna Bratt.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

ExpressenLRF Media

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.