Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag30.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

LRF Media lanserar tre nya sajter

Publicerad: 8 Juni 2017, 05:27

Annika Lindecrantz, publisher och ansvarig utgivare för Land Lantbruk och Lantbruk.com.

I går sjösatte LRF Media tre nya sajter för varumärkena Land Lantbruk, Land Skogsbruk och Land. Samtidigt släpper det gröna mediehuset en helt ny nyhetstjänst för inloggade läsare.


Ämnen i artikeln:

LRF Media

Land Lantbruk, Land Skogsbruk och Land fick i går nya digitala plattformar. För att få tillgång till delar av innehållet på de nya sajterna behöver man vara prenumerant eller medlem i LRF.

Samtidigt släpper mediehuset, vars fokus är på landsbygden och det gröna näringslivet, en samlande nyhetstjänst; Svepet. Cecilia Corfitsen är redaktör för Svepet. Hennes uppdrag blir att sammanfatta det senaste dygnets viktigaste branschnyheter. För Medievärlden Premium har Land Lantbruks publisher Annika Lindecrantz tidigare beskrivit tjänsten som ”ett Omni med nyheter om lant- och skogsbruk från hela världen”.

Premiuminnehållet på sajterna består bland annat av fördjupande material, analyser och krönikor. I en tidigare intervju med Medievärlden Premium sade Annika Lindecrantz att den nya digitala strategin inte kommer att leda till att papperstidningen går ned i frekvens.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

LRF Media

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.