Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Lovisa Arvidsson tar över ledarsidan på Länstidningen

Publicerad: 4 december 2018, 12:43

Lovisa Arvidsson. Foto: Press

Tord Andersson och Lovisa Arvidsson byter roller med varandra på Länstidningen i Östersund. Det betyder att Lovisa Arvidsson blir tidningens nya politiska redaktör medan Tord Andersson blir ledarskribent.


Ämnen i artikeln:

Mittmedia

Den oberoende socialdemokratiska ledarredaktionen på Länstidningen Östersund kommer framöver att ledas av Lovisa Arvidsson, som varit ledarskribent på tidningen i fyra år. Hon tar över rollen från sin tidigare chef Tord Andersson, som istället blir ledarskribent.

“Att vi nu byter roller känns som en naturlig process och jag ser fram emot att ytterligare utveckla den lokala opinionsjournalistiken i Jämtland, men också vara en skarp, röd röst i den nationella debatten”, säger Lovisa Arvidsson i ett pressmeddelande.

Anders Rönmark, opinionschef i Mittmedia, är glad över att kunna behålla duon på tidningen, trots rotationen av rollerna.

“Tord och Lovisa är en mycket stark duo som våra läsare verkligen uppskattar och det känns bra att de fortsätter sitt samarbete”, säger han i ett pressmeddelande.

Lucas De Vivo

Reporter

Ämnen i artikeln:

Mittmedia

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.