Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag29.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Lokala journalistiken ska bedrivas som tidigare

Publicerad: 29 April 2008, 10:50

Chefredaktörerna på Hallandsposten, Marianne Holm, och Hallands Nyheter, AnnaKarin Lith, svarar på kritiken mot dem i den debattartikel i Hallands Nyheter som skrivits av journalistklubbarnas ordförande.


VID PRESENTATIONEN av arbetet med synergieffekterna på Hallandsposten och Hallands Nyheter har vi redan från början förklarat att besparingarna skall ske så långt det är möjligt internt för att möjliggöra satsningar externt. Vi planerar ett gemensamt helgmagasin och gör en rejäl uppväxling – med nyanställningar – på den gemensamma webben.

VI FÖR EN DIALOG dagligen, både i de aktuella arbetsgrupperna och i samtalen med medarbetarna, om att Hallandspostens och Hallands Nyheters lokala journalistisk skall bedrivas som tidigare och dessutom förbättras.

Tillsammans utgör båda tidningarnas redaktioner ännu fler journalister och fotografer. Vi kan och skall ägna oss åt jämförande, granskande journalistik i båda tidningarnas utgivningsområden, det vill säga hela
länet.

Marianne Holm
T f chefredaktör
Hallandsposten

AnnaKarin Lith
Chefredaktör
Hallands Nyheter

mvredaktion

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.