Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Lilla drevet läggs ned – ersätts med ny podd

Publicerad: 14 februari 2019, 08:41

Den populära samtidskommenterande podden Lilla drevet, som ges ut av Aftonbladet Kultur, läggs ned. Men ett nytt samarbete mellan tidningen och poddmakaren Ola Söderholm är på gång, säger Åsa Linderborg, kulturchef på Aftonbladet.


Ämnen i artikeln:

Åsa Linderborg

Podden Lilla drevet kommer inte tillbaka efter det uppehåll som den haft under progamledaren Ola Söderholms föräldraledighet, det var Nöjesguiden först med att berätta.

Men att Aftonbladet Kulturs podd inte kommer tillbaka i samma format innebär inte att samarbetet mellan Ola Söderholm och tidningen är avbrutet. I stället kommer det komma en ny podd med komikern i huvudrollen. Det skriver Aftonbladets kulturchef Åsa Linderborg i ett SMS till Medievärlden.

– Ola Söderholm kommer snart med en nu podd hos oss. Återkommer sen med detaljer om den, skriver hon.

Utöver Ola Söderholm har Lilla drevet gjorts av komikerna Jonatan Unge, Liv Strömquist, Moa Lundqvist och Nanna Johansson. Tidigare var även Kristoffer ”Kringlan” Svensson en del av redaktionen, men blev under uppmärksammade former uppsagd efter att ha hotat bland andra Åsa Linderborg i en annan podd.

Lucas De Vivo

Reporter

Ämnen i artikeln:

Åsa Linderborg

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.