Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag29.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Lasse Bernfalk blir radiochef

Publicerad: 7 December 2010, 11:24

Lasse Bernfalk förlorade jobbet som chefredaktör på Kristianstadsbladet när Sydvenskan-koncernen organiserade om. Nu blir han kanalchef för SR Jönköping.


”Efter 30 år inom dagspressen är tjänsten som kanalchef på Radio Jönköping en häftig utmaning och ett viktigt uppdrag som jag ska ta mig an med stor ödmjukhet. Det jag vet är att kanalen har kunniga och engagerade medarbetare som det ska bli en glädje att få leda”, säger Lasse Bernfalk i ett pressmeddelande.

Lasse Bernfalk var chefredaktör och ansvarig utgivare för Motala och Vadstena Tidning 1997-2005  och på Kristianstadsbladet från 2006-2010.

På SR Jönköping efterträder han Dan Segerson som återgått till en tjänst som reporter.

”Jag är oerhört nöjd med att kunnat rekrytera Lasse till tjänsten på SR Jönköping. Lasse Bernfalk är en erfaren chef och publicist som känner varmt för  public service och kan dessutom bevakningsområdet mycket bra”,  säger Marit Andersson, områdeschef SR Öst.

Jörgen Svensson tar över TA, YA och Kb

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.