Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag23.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Läsarna hjälper Norran med tabloiden

Publicerad: 16 Maj 2008, 12:49

Inför övergången från berliner till tabloid i oktober har Norra Västerbotten startat en tabloidblogg, etablerat en läsarpanel och anordnat läsarträffar.(rättad)


Inför övergången från berliner till tabloid i oktober har Norra Västerbotten startat en tabloidblogg, etablerat en läsarpanel och anordnat läsarträffar.(rättad)Andra läsarträffen blir på tisdag den här veckan. Förra gången kom ett tiotal personer, men nu har man hyrt en större lokal.   – Vi bläddrar och diskuterar form, utseende och innehåll, säger projektledaren P-O Sjödin.   I läsarpanelen ingår 80-100 personer som får svara på frågor via mail.  – Det är ett bra sätt att snabbt kunna bolla frågor och funderatinoner, allt från snabba enkäter till djupare frågor.  Panelens deltagare har bland annat fått välja vilka serier de vill se i tidningen.  – Ensamma mamman ligger bra till för att vinna omröstningen. Det stämmer bra med vårt målgruppstänk, den riktar sig till kvinnor som är drygt 30 år.  Behåller ni läsarpanelen efter oktober? – Vi har tankar och idéer om att kunna behålla den i någon form.

Axel Håkansson

mvredaktion

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.