Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag29.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Lars Leijonborg ny styrelseordförande i Mittmedia

Publicerad: 2 Februari 2011, 15:02

Förre folkpartiledaren och utbildningsministern Lars Leijonborg blir ny styrelseordförande i Mittmedia.


Ämnen i artikeln:

Mittmedia

Han tillträder i juni i samband med bolagsstämman och efterträder då Billy Olsson.

Lars Leijonborg är även ordförande i styrelsen för Utbildningsradion  och ledamot i Rymdbolagets styrelse. Han är också knuten till  konsultföretaget Diplomat.

”Jag går in i det här med både ödmjukhet och entusiasm. MittMedia är   ett av Sveriges mest spännande mediaföretag. Uppgiften för mig och den  styrelse som tillträder i juni blir att ta tillvara de goda  förutsättningar som skapats genom en mycket snabb expansion och därpå  följande konsolidering” säger Lars Leijonborg i ett pressmeddelande.

”Vi är mycket glada att vi kunnat rekrytera Lars Leijonborg till den här uppgiften. Hans stora nätverk och många kontakter i mediavärlden liksom hans inriktning på resultat och samverkan ger Leijonborg utmärkta förutsättningar att framgångsrikt leda styrelsens arbete”, säger Billy Olsson som på ägarstiftelsernas uppdrag tillfrågat Leijonborg.

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Ämnen i artikeln:

Mittmedia

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.