Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag25.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Lars Alkner lämnar Hallpressen

Publicerad: 17 September 2014, 11:47

Lars Alkner slutar på Hallpressen efter 16 år på olika befattningar. Senast som chef för den redaktionella verksamheten på koncernnivå. Nu är det rätt läge att göra något annat, säger han i en kommentar.


Ämnen i artikeln:

Hallpressen

Det har varit fantastiskt roliga år på Hallpressen, inte minst de senaste åren då vi gått från att jobba som enskilda tidningar till att jobba tillsammans i en mängd kanaler. Vi håller ett oerhört snabbt förändringstempo. Sedan i början av förra året har vi lanserat nyhetssajter, börjat producera och sända tv, bytt format till tabloid, mycket framgångsrikt centraliserat redigeringen och en massa annat samtidigt som vi kraftigt minskat våra kostnader.

Jag är glad att få ha varit en del av denna förändring som stärkt oss inför framtiden och det är klart att det känns lite vemodigt att lämna den dynamiska och spännande organisation som Hallpressen har utvecklats till, säger Lars Alkner i en kommentar.

Han har jobbat över 16 år på Hallpressen. De senaste fem åren på olika chefspositioner. 2012 nominerades han till Stora Journalistpriset i klassen Årets förnyare.

Lars Alkner har varit en viktig kraft i Hallpressens förändringsarbete. Det är en duktig medarbetare som väljer att göra något annat men jag har full respekt för hans beslut. Vi har påbörjat processen med att forma en ny ledning för Hallpressens redaktionella verksamhet. Lars Alkner jobbar kvar under hösten medan detta arbete pågår, säger Hallpressens vd Christina Björklund i en kommentar.

Ämnen i artikeln:

Hallpressen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.