Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag26.02.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Lärarförbundets ordförande uppmanade Jonas Nordling att ingripa mot Journalisten

Publicerad: 5 Juli 2018, 04:27

I samband med att Lärarförbundets ordförande flydde från Journalistens frågor sade hon åt SJF:s ordförande Jonas Nordling att ”prata med sin tidning”.


Journalisten har i återkommande artiklar rapporterat om att Lärarförbundets tidningar ska integreras med kommunikationsavdelningen. Med anledning av det har Journalisten vid flera tillfällen försökt boka in en intervju med Lärarförbundets ordförande Johanna Jaara Åstrand. Hon har dock avböjt.

På onsdagen sökte Journalisten därför upp henne efter ett seminarium i Almedalen. Johanna Jaara Åstrand valde då att fly från platsen och på väg därifrån sade hon åt SJF:s ordförande Jonas Nordling att ”prata med sin tidning”. Det rapporterar Journalisten.

”Jag kan väl säga att hon var upprörd över de arbetsmetoder ni använt. Jag hänvisade henne till Journalistens chefredaktör, det är hon som äger frågan om redaktionens arbetsmetoder, inte jag”, säger Jonas Nordling till Journalisten.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.