Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag29.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Lämnar Schibsted för Google

Publicerad: 21 Oktober 2013, 12:43

Anders Berglund slutar som försäljningsdirektör och vd på Schibsted Sales för att blir Sverigechef för Google.


Ämnen i artikeln:

GoogleSchibsted

”Anders Berglund har stått för avgörande insatser på såväl Aftonbladet som på koncernnivå under sina år hos oss på Schibsted. Jag vill passa på att tacka honom för detta och önska honom lycka till i framtiden”, säger koncernchefen Raoul Grünthal i en kommentar.

Frida Lundh blir tf vd för Schibsted Sales. Hon har varit anställd inom Schibsted sedan november 2011, senast som chef för Webtraffic.  Hon har tidigare arbetat tio år för IDG, International Data Group.

Om sina sju år på Schibsted säger Anders Berglund: ”Idag vill jag helst fokusera på mina fantastiska år på Schibsted och alla härliga människor jag haft glädjen att samarbeta med. Schibsted har idag utvecklats till en av världens modernaste mediekoncerner. Det är en dubbel känsla att inte vara med på den fortsatta resan, men jag har bestämt mig för att anta utmaningen på Google. Det är dags för något nytt.”

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Ämnen i artikeln:

GoogleSchibsted

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.