Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag25.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Läkemedelsvärlden.se får ny chefredaktör

Publicerad: 19 Augusti 2015, 11:15

Det känns jätteroligt och utmanande att ta över rodret för Läkemedelsvärlden.se. Ingrid Helander får förtroendet att leda den digitala tidningen.


Ingrid Helander har arbetat som journalist inom medicin och life science-området i närmare tio år, nu senast som chefredaktör för Life Science Sweden. Utöver det har hon en examen i biomedicin.

Det känns jätteroligt och utmanande att ta över rodret för Läkemedelsvärlden.se, säger Ingrid Helander till Läkemedelsvärlden.se och fortsätter:

Jag kommer att fortsätta förvalta det utmärkta arbete som den tidigare redaktionen gjort och arbeta för att tidningen ska bli ännu tydligare och vassare. Min ambition är att Läkemedelsvärlden.se ska vara en självklar nyhetskälla för alla i läkemedelskedjan och en stark röst i debatten.

Tillträder sin nya tjänst gör Ingrid Helander den första november. Hennes företrädare, Petra Hedbom, lämnade Läkemedelsvärlden.se i början av augusti. Däremellan är Karin Tideström tillförordnad chefredaktör.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.