Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag17.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Kvällspostenchef tar över Allers

Publicerad: 3 Maj 2016, 07:33

Susanne Lindén övertar chefredaktörsskapet för Allers och Allers Trädgård efter Lotta Hylander.


Ämnen i artikeln:

Allers

Susanne Lindén har mångårig erfarenhet från kvällstidningsbranshen och har jobbat på både Kvällsposten och Expressen där hon också varit en del av redaktionsledningen. Sedan 2008 har Susanne Lindén arbetat som redaktionschef och nyhetschef på Kvällsposten. Under sin tid där har hon bland annat ansvarat för produktionen av olika temabilagor.

”Susanne är verkligen en fantastisk rekrytering. Hon har en gedigen erfarenhet av tidningsmakeri där både nyheter och feature är en del av hennes dagliga verksamhet”, säger Åsa Tengvall, publicistisk direktör Aller media.

I sina tidigare roller har Susanne Lindén drivit utvecklingen av kvällspressen såväl digitalt som inom print, hon var bland annat med och startade kvällstidningsbranschens första djuptryckta söndagsbilaga.

”Efter en lång och lycklig tid på Kvällsposten och Expressen är det med stor glädje och spänning jag nu kliver över till Aller media. Att bli chefredaktör för Allers som är Sveriges största familjetidning är en ära. Allers är en tidning med lång tradition och att få leda den i den föränderliga medievärld vi nu lever i ska bli fantastiskt roligt”, säger Susanne Lindén.

Susanne Lindén tillträder den 1 september. Hon efterträder Lotta Hylander som suttit som chefredaktör för Allers sedan 2007. Allers har en upplaga på 173 000 exemplar i varje vecka.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Allers

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.