Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag12.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Klart att Boine Gepertz blir vd i Mediabolaget Västkusten

Publicerad: 21 Januari 2009, 14:48

Som Medievärlden kunde berätta för ett par dagar sedan blir det Boine Gepertz som tar över som vd för Mediabolaget Västkusten. Han blir också vd för Mediabolaget i Halland.


Ämnen i artikeln:

Mediabolaget VästkustenBoine GepertzNWTStampen

Styrelserna i de båda bolagen har i dag har enhälligt beslutat att utse Boine Gepertz till ny vd för Mediabolaget Västkusten AB och operativ vd i Mediabolaget i Halland AB. Boine Gepertz kommer att ingå i Stampen-gruppens koncernkoordinationsgrupp och tillträder sin tjänst senast sommaren 2009.

Boine Gepertz, som är civilekonom, lämnar en befattning som vd på Nya Wermlands-Tidningen, en post som han tillträdde för knappt ett år sedan. Under de 14 år som han arbetat på NWT har han varit  tidningens ekonomidirektör och vice vd.    Han har också erfarenhet från industrin och har bland annat varit finans- och ekonomidirektör för Valmets representation i Kina.

– Boine Gepertz har en gedigen bakgrund. Han har lång ledarerfarenhet från både medie- och industrisidan vilket kommer att stärka bolaget i det tillväxtarbete som nu pågår, säger Tomas Brunegård, ordförande i Mediabolaget Västkusten och koncernchef i Stampen AB, i ett pressmeddelande.

Göran Johansson, nuvarande vd för Mediabolaget i Halland AB, kommer som tidigare meddelats att gå i pension.

mvredaktion

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.