Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag29.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Kit växer rekryterar tre

Publicerad: 20 Augusti 2015, 11:39

Kits nyhetsredaktion får förstärkning av tre reportrar. Och Kits nyhetschef, Martin Schori, säger till Medievärlden att fler är på ingång.


Ämnen i artikeln:

Kit

Vi är inne i en aggressiv rekryteringsfas och har nu värvat tre erfarna och bevisat duktiga reportrar med olika profiler som vi tror kommer att passa bra här, men vi är fortfarande mitt i processen så det kommer att komma fler.

De tre nya reportrarna på det i huvudsak Bonnierägda mediebolaget Kit är Nina Svanberg, Jenny Agö och Erik Olsson.

Nina Svanberg arbetar i dag som reporter och webbredaktör på Svenska Dagbladet och har tidigare varit på arbetsplatser som SVT, Aftonbladet och Omni. Jenny Agö är reporter på Mitt i Lidingö, dessförinnan har hon varit på SR, TT, SvD och Aftonbladet. Erik Olsson kommer senast från Dagens Nyheter men har också erfarenhet från DN, TT, SvD och Aftonbladet.

Vad är det som händer på Kit just nu?

Kit är under uppstart och har bara funnits sedan i våras, men vi kan helt klart se att folk efterfrågar den typen av journalistik vi gör och det känns kul att vara igång. Nu vill vi få in bra, nytt folk helt enkelt och vi rekryterar både till nyhetsredaktionen och featureredaktionen, säger Martin Schori.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Kit

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.