Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Johanna Öbergs nya styrelseuppdrag

Publicerad: 25 april 2017, 11:25

Johanna Öberg, vd Stampen Media.

Stampen Medias tidigare vd Johanna Öberg och den förra kulturministern Lena Adelsohn Liljeroth går in i seniorsajten News55:s styrelse.


Ämnen i artikeln:

Lena Adelsohn Liljeroth

Nyhetssajten News55, som vänder sig till en publik över 55, siktar mot börsen. I samband med det förstärks styrelsen med tre personer. Stampen Medias tidigare vd Johanna Öberg, den förra kulturministern Lena Adelsohn Liljeroth samt SpiffX:s vd Tobias Fagerlund.

Seniorsajten drog igång sin verksamhet 2015. Sedan dess har News55 bland annat startat en medlemsklubb, köpt mäss- och eventbolaget Seniorevent samt satsat på både print och digital närvaro. Medgrundaren Artur Ringart kommenterar utvecklingen:

”Ända sedan dag ett har vi fått fantastisk respons från våra läsare på sajten. Det är otroligt kul att den responsen följer med när vi nu satsar fullt ut på våra mässor. Nu när vi växer känns det naturligt att stärka upp vår styrelse och det är väldigt kul att två så seniora namn har valt att vara med.”

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Lena Adelsohn Liljeroth

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.