Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Jmini hämtar från JP

Publicerad: 1 februari 2017, 11:51

Jmini.se värvar Jönköpings-Postens förre sportchef Christer Strandberg.

Christer Strandberg, före detta sportchef och mångårig medarbetare på Jönköpings-Posten (JP), blir reporter på Jmini och Sport JKPG.


Ämnen i artikeln:

Jönköpings-Posten

”Med rekryteringen av Christer Strandberg växlar vi upp vår framgångsrika satsning på brejkande nyheter. Christer är en mycket rutinerad och orädd journalist som är välkänd i Jönköpingsregionen”, säger Daniel Bacelj, chefredaktör och ansvarig utgivare på Jmini och Sport JKPG, i ett pressmeddelande.

Som 15-åring började Christer Strandberg sin journalistbana på Jönköpings-Posten. Och där skulle han stanna i nära fyra decennier. På tidningen har han varit administrativt ansvarig på sporten, nyhetschef och sportchef. Närmast kommer han från en roll som huvudkrönikör på sporten.

”Uppstickaren Jmini och den stora satsningen på Sport JKPG känns väldigt stimulerande att få vara med om. Jmini är på väg uppåt och jag tror och hoppas, att jag med min erfarenhet, ska kunna bidra med en del positivt som gagnar läsarna. Jag älskar att vara etta på pucken, först med nyheter”, säger Christer Strandberg i en kommentar.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Jönköpings-Posten

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev