måndag27 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Jmini byter namn och får ny utgivare

Publicerad: 11 september 2017, 07:51

I morgon byter Jmini namn till JKPG News. Samma suffix som systersajterna i Östergötland har. De får då också en ny ansvarig utgivare.


Daniel Bacelj får ansvaret för digitala för JKPG News och dess systersajter. Vd Mats Ottosson blir även ansvarig utgivare.

I april lanserade Jmini sajterna Norrköping News och Linköping News. Nu byter även ursprungssajten namn. Från och med i morgon heter den JKPG News.

– JKPG News säger mycket om vilka vi är: en riktigt lokal sajt i Jönköping och Huskvarna som sysslar med nyheter, säger chefredaktör Daniel Bacelj till den egna sajten. Dessutom är vi inte ”mini” längre.

Samtidigt som namnbytet sker blir det också en förändring i organisationen, vd Mats Ottosson blir ansvarig utgivare för sajtern och Daniel Bacelj som har uppdraget i dagsläget ska jobba mer med digitala strategier och utvecklingsfrågor.

– Det är en logisk förändring, säger Mats Ottosson till den egna sajten. – Daniel är oerhört skicklig på digitala strategier, jag har lång erfarenhet av utgivarfrågor.

Mats Ottosson var under nio år ansvarig utgivare för Jönköpings-Posten samt även för hela Hallpressen under knappt två år.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev