Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag04.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Jardenbergs kommentar till Mattsson raderades

Publicerad: 2 Februari 2009, 09:14

Joakim Jardenberg, vd på Mindpark, kommenterade och Thomas Mattsson, vd Expressen Digitala Medier, tackade för en värdefull kommentar. Sedan raderades den från bloggen.


Ämnen i artikeln:

Thomas MattssonJoakim Jardenberg

Joakim Jardenberg, vd på Mindpark, kommenterade och Thomas Mattsson, vd Expressen Digitala Medier, tackade för en värdefull kommentar. Sedan raderades den från bloggen.Joakim Jardenberg kommenterade Expressens sätt att lägga ut bilder på Flickr på Thomas Matssons blogg på Expressen.se. Thomas Matsson tackade för en värdefull kommentar, men sedan raderades kommentaren.  Joakim Jardenberg skrev om det inträffade på sin blogg och det gjorde också Thomas Mattsson. Det hela ledde till en stor diskussion kring extern moderering på Bloggy.  Det visade sig dock att det inte var externa moderera som tagit bort inlägget, det var ett ord i en länk som fanns med på Expressens ”stoppordslista” som gjorde att inlägget raderades automatiskt.

Axel Håkansson

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.