Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag01.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Jack Werner slutar på Di Digital blir frilans

Publicerad: 19 November 2015, 07:33

Gick till DI:s techsajt i våras. Ett halvår senare lämnar han.


Det var i slutet av mars som Jack Werner lämnade Metro för att dra igång Di Digital. Parallellt med det vardagliga arbetet på sajten producerar han Creepypodden för Sveriges radio, är krönikör på Medierna i P1 och har bland annat arbetat med en P3 Dokumentär:

Detta tillsammans med flera andra projekt som förhoppningsvis snart kan få möta offentlighetens ljus har mer och mer kommit att ta över min uppmärksamhet och min arbetsglädje. skriver Jack Werner på sin blogg.

Jack Werner skriver vidare att han såg på uppdraget som ett flera år långt åtagande men att hans sidouppdrag upptagit allt mer av hans tid och att det därför vore orättvist mot kollegorna på Di Digital om han inte backade från sitt uppdrag.

Jag lämnar Dagens industri i det bästa av samförstånd med mina kära kollegor, och med ett varmt lyckönskande inför framtiden som ska bli väldigt spännande att följa. Det blev bara ett halvår men det var å andra sidan ett jävla bra halvår.

Jack Werner har tidigare arbetat på Nyheter24 och Metro där han bland annat tog initiativ till Metros Viralgranskaren. Han har också arbetat med sociala medier på Sveriges Radio och är medgrundare till sajten Ajour.

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.