Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag09.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Intäktschefen lämnar Discovery Networks Sweden

Publicerad: 30 Maj 2017, 05:54

Charlotte Lundgren, avgående intäktschef på Discovery Networks Sweden.

Discovery Networks Sweden intäktschef Charlotte Lundgren lämnar efter 13 år på företaget, rapporterar Dagens Media. Hon efterträds av försäljningschefen Johnny Strömgren.


Sedan 2004 har Charlotte Lundgren suttit i Discovery Networks Swedens säljledning. Två år senare fick hon positionen som försäljningsdirektör. En roll hon hade fram till hösten 2016 då hon blev intäktsdirektör och samtidigt tog plats i den svenska ledningsgruppen.

Nu slutar Charlotte Lundgren i samband med den stora omorganisation Discovery Networks Sweden genomgår, rapporterar Dagens Media.

”Efter 13 år i företagets säljledning är det dags för mig att utforska nya möjligheter och utmaningar. Jag är otroligt stolt över vad det suveräna svenska säljteamet uppnått, och den starka position och det välförtjänt goda renommé som Discoverys försäljningsavdelning har i dag. Jag är övertygad om att teamet är väl rustat i den pågående transformationen på marknaden och i utvecklingen av tv-affären”, säger Charlotte Lundgren.

Organisationsförändringarna på Discovery Networks Sweden berör totalt ett 30-tal tjänster.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.