Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag25.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Ingalill Sundhage lämnar Stampen

Publicerad: 8 December 2016, 12:01

Ingalill Sundhage

Ingalill Sundhage är i dag chefredaktör för flera Stampen-titlar, däribland Bohusläningen, TTELA och Strömstads Tidning. Men i dag meddelade hon att hon går i pension vid årsskiftet.


Beslutet har inte varit lätt att fatta men det grundar sig i känslan av att inte räcka till, säger hon till Bohusläningen:

”Jag har kommit till läget att jag måste välja och det har absolut inget med jobbet att göra. Det här är det bästa som finns. Men nu vill jag ägna mig åt andra saker som mina fritidsintressen.”

Bodil Resare, tidigare redaktionschef för Strömstads Tidning och under hösten vikarierande redaktionschef även på Bohusläningen, blir ny tillförordnad chefredaktör när Ingalill Sundhage lämnar:

”Det känns bra, jag är glad att ha fått det här förtroendet. Det är tuffa utmaningar media- branschen står inför. Det är en resa att utveckla den lokala journalistiken på nätet och i sociala medier och i print tillsammans med medarbetare och kollegor som jag har stort förtroende för. Det är ett bra gäng här på Bohusläningen”, säger Bodil Resare till Bohusläningen.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.