onsdag1 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

I natt släpps SvD:s magasinsapp

Publicerad: 21 september 2011, 12:59

I natt släpps Svenska Dagbladet magasinsapp Insikt. I första numret utlovas läsarna bland annat nya sidor hos Leif GW Persson och ett möte med integrationsambassadören Zlatan Ibrahimovic.

Ämnen i artikeln:

Leif GW PerssonSvenska DagbladetZlatan

Som Medievärlden tidigare berättat har Svenska Dagbladet jobbat på ett appmagasin med fördjupande journalistik och som också använder sig mycket av det visuella berättandet.

Jag tror absolut att detta är framtiden. Vi använder ny teknologi för att utveckla den visuella journalistiken, det visuella berättandet. Det gör att SvD Insikt kommer att ge läsaren helt nya upplevelser och bli ett mycket bra komplement till papperstidningen och vår nyhetssajt SvD.se. Och ett nytt spännande fönster där vi kan visa vår kvalitetsjournalistik, säger Ann Axelsson, chef för SvD Helg och projektledare för utvecklingen av SvD Insikt i ett pressmeddelande.

Första numret är gratis. Sedan kommer det att kosta 49 kronor för lösnummerköpare. Månadsmagasinet går också att prenumerera på. Då kostar det 39 kronor om man har tidningen och 45 kronor för icke-prenumeranter.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev