Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag22.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

I kväll koras BT:s bästa annonsörer

Publicerad: 20 Januari 2011, 09:06

Kreativitet och effekt är måttstockarna när vinnarna i Borås Tidnings reklamtävling koras i kväll.


Under september till december har Borås Tidnings reklamtävling Din bästa sida pågått. Annonsörerna tävlar i fem klasser, webb, kampanj, utbud, varumärke och Ulricehamns Tidning.

En fristående jury sköter bedömningen. Det man tittar på i alla klasser är kreativ höjd samt effekt. I varumärkesklassen bedöms kreativiteten med faktor två. I övriga klasser är det effekten som räknas tyngst.

Alla 134 publicerade tävlingsannonser finns på www.dinbastasidabt.se. Fram till den 9 januari kunde alla läsare gå in och rösta på sina favoriter. Så i kväll kommer också läsarnas val att presenteras.

Det blev en bra vinnare i den klassen också, säger BT:s annonschef Morgan Andersson.

I kväll presenteras alla vinnarna. 400 gäster kommer till prisutdelningen.

Det här är en aktivitet som vuxit år från år och blivit riktigt populärt. Vi känner att många annonsörer anstränger sig för att åstadkomma något extra och att de ser fram mot det här.

Samtidigt sticker vi inte under stol med att det här är en säljgrej för oss. Men samtidigt kan vi slå ett slag för bra annonser. Och kunderna ser en nytta i att kunna köpa utrymme för ett bra pris.

Annonsörerna betalar halva priset för sina bidrag och tidningen tar in två per dag. Din bästa sida arrangeras för femte året. Vinnaren får, förutom äran, också en helsida i Borås Tidning.

Här kan du se några av bidragen:

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.