Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag11.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

I juni startar 24Emmaboda

Publicerad: 24 Maj 2016, 11:15

Den ultralokala nyhetssajten 24Emmaboda drar igång 6 juni.


Med framgång har vi startat på andra orter och det känns jätteroligt att starta även i Emmaboda säger Jeanette Lindström, vd och ägare.

I oktober 2014 startade 24 i Kalmar, ett halvår senare lanserades 24Nybro följt av 24Blekinge och därefter 24Malmö. Nu bryter 24-familjen ytterligare mark. Den 6 juni lanseras nyhetssajten 24Emmaboda.

”Det välkomnandet vi har fått från de vi träffat i Emmaboda har varit fantastiskt. Vi har förstått att man uppskattar vårt koncept med snabba nyheter i kombination med längre läsning. Sedan är allt förstås gratis för läsaren och ultralokalt”, säger Jeanette Lindström.

24Nybros Kim Ahlqvist och rekryteringen Karl-Oskar Karlsson ska arbeta tillsammans över sajtgränserna. Deras arbete utgår från kontoret i Nybro, men Karl-Oskar Karlsson kommer i stor utsträckning att vara i Emmaboda:

”Jag har följt Emmaboda sedan en tid tillbaka och konstaterar att det är en kommun där det händer mycket. Det är mycket evenemang under våren och sommaren, ja ända in till hösten. Det och givetvis andra nyheter kommer vi att rapportera ifrån”, säger Karl-Oskar Karlsson.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.