Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Huffington satsar mer på affärer

Publicerad: 30 September 2009, 20:25

24 miljoner unika besökare varje månad går att utnyttja bättre. Därför ska nu Huffington Post satsa mer på att utveckla sina affärsmodeller.


I en videointervju med Huffington Posts vd Eric Hippeau säger han att nu gäller det att bli lika bra på att skapa intäkter som man är på att skapa intäkter.
Sajten har trots sina besökssiffror aldrig levererat en stabil vinst. Något som Greg Coleman, tidigare global säljchef på Yaho, har fått till uppgift att komma till rätta med. Han är nu ansvarig för att förbättra intäkterna för Huffington Post.

Indien är nu det land som har flest dagstidningar enligt statistik från WAN. Kina är tvåa. I dessa båda länder finns 45 av de 100 största dagstidningarna i världen.
Asien är den världsdel där flest har bredband, närmare 158 miljoner. I Europa är siffran 123 miljoner och i Nordamerika 97,5 miljoner.
Asien är också där det finns flest mobilabonnenter, närmare två miljarder. I Europa är siffran 894 miljoner, i Nordamerika 425 miljoner.

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.