Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

onsdag21.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Hon tar över The Local

Publicerad: 23 maj 2016, 04:51

Emma Löfgren blir The Locals första svenska chefredaktör.


Ämnen i artikeln:

The Local

Emma Löfgren har varit tf chefredaktör på tidningen sedan februari 2015. Innan dess jobbade hon i tre år på tidningar i Skottland. Hon är också den första chefredaktören på tidningen som kommer från Sverige.

The Locals nio utgåvor i Europa har mellan 4,5 och 5 miljoner unika användare per månad varav omkring 1 miljon på den svenska sajten.

”The Locals grundidé är att bli en bro mellan Sverige och världen – att måla en bild av händelserna i Sverige med kunskap inifrån, men med ett utifrånperspektiv.”

”Med Emma har vi en person som förstår vad världen vill läsa om Sverige samtidigt som hon har bra förutsättningar att navigera det svenska samhället. The Local Sweden kommer att växa ännu större med henne vid rodret. Att hon även skriver en vacker och perfekt engelska är grädden på moset,” säger James Savage, medgrundare och Managing Editor i ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

The Local

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.