Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Hon tar över Hallands Nyheter tills vidare

Publicerad: 16 september 2013, 13:42

Malin Henriksson har jobbat på många positioner på Hallands Nyheter. Den 15 oktober sätter hon sig på chefredaktörsstolen.


Ämnen i artikeln:

Hallands Nyheter

Hon började på HN 1990. De senaste årens har hon varit redaktionschef och ställföreträdande ansvarig utgivare. Malin Henriksson har också hunnit med att vara nyhetschef och kulturredaktör.

Nu går hon in som tf ansvarig utgivare efter Anders Svensson.

I början av nästa år ska förhoppningsvis en permanent lösning vara klar enligt Cecilia Krönlein, redaktionellt ansvarig inom Stampen Local Media där Hallands Nyheter ingår tillsammans med

Göteborgs-Posten, Hallandsposten, Bohusläningen, TTELA och Strömstads Tidning Nu kan vi sköta den processen i lugn och ro. Men jag tycker det är bra att vi har hittat en person som kan Hallands Nyheter så bra och samtidigt uppfyller den kravprofil som vi har för den tjänsten.

Finns det något som säger att inte Malin Henriksson blir den permanenta lösningen?

Det är det för tidigt att säga något om, säger Cecilia Krönlein.

Det är en tuff men spännande tid och jag ser fram emot att fortsätta driva omställningen mot digital och planerad journalistik. Hallands Nyheter har kommit en bit på väg genom betalprojektet och en matigare och snabbare webb, men det finns mer att göra, säger Malin Henriksson om sitt nya uppdrag i ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

Hallands Nyheter

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev