Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag12.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Hon tar över Allt om Trädgård

Publicerad: 26 September 2016, 06:41

Taras nuvarande chefredaktör Ann Fredlund går över till Allt om Trädgård.


”Det ska bli jättekul. Jag kommer garanterat vara den som kan minst om trädgård på redaktionen, även fast jag kan en del. Men det ser jag bara som en fördel. Efter nära tjugo år i olika ledarbefattningar på kvällstidning och magasin tror jag att jag kan tillföra mycket på andra plan”, säger Ann Fredlund, som tillträder sitt nya uppdrag den 7 november, men som även fortsättningsvis kommer att vara ansvarig för BT Content.

I sex år har Ann Fredlund arbetat som chefredaktör för Tara. Ett uppdrag hon tidigare haft på Amelia och dessförinnan på tidningen Chef. Hon har också ett förlutet på Expressen, där hon bland annat varit nyhetschef.

Daniel Frodin, förlagschef Specialtidningar kommenterar rekryteringen:

”Tillsammans med Ann Fredlund kommer Allt om Trädgård fortsätta blomstra och exploatera magasinets kraft och utveckla alla de kringaffärer som finns runt svenskarnas trädgårdar”

Allt om Trädgårds upplaga låg år 2015 på 62 900 exemplar (TS).  Tidningen har en räckvidd på 226 000 (Orvesto 2015 helår) och dess sajt, alltomtradgard.se, når enligt tidningens egna uppgifter 185 000 sidvisningar/vecka.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.