Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Hon ska rita Vagabond

Publicerad: 25 maj 2018, 06:19

Kim Appelbom är ny AD på resemagasinet Vagabond.

Resemagasinet Vagabond får en ny formgivare. Kim Appelblom, med en bakgrund på Bonnier och Aller, tar över efter Sara Bregoli som layoutat tidningen sedan 2008.


Ämnen i artikeln:

Vagabond

Kim Appelbom kommer senast från contentbyrån Make Your Mark. Dessförinnan har hon arbetat med layout på förlag som Plaza Publishing, Bonnier, Spoon och Aller.

”Jag är väldigt glad över att ha fått det här erbjudandet. Vagabond är en dröm för många formgivare och det känns som en kul utmaning att få jobba med Sveriges största resemagasin”, säger Kim Appelbom i ett pressmeddelande.

Den första utgåvan som ritats av Kim Appelbom blir nummer 5/2018, som går att hitta i butiksställen från och med den 24 maj.

”Vi är mycket nöjda med rekryteringen. Kim är en erfaren och stilsäker formgivare som kommer att göra tidningen ännu mer inspirerande”, säger Fredrik Brändström, chefredaktör på Vagabond.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Vagabond

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.