Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag28.02.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Hon ska leda tidningen Husdjur

Publicerad: 8 Juni 2018, 06:29

Linda Grimstedt tar över ansvaret som chefredaktör för tidningen Husdjur. Foto: Magnus Grimstedt

När tidningen Husdjurs nuvarande chefredaktör Britt-Marie Jafner går i pension efter sommaren tar Linda Grimstedt över rodret.


Ämnen i artikeln:

LRF Media

Linda Grimstedt har en lång bakgrund från LRF Media, bland annat på ATL och Land Lantbruk. På ATL har hon senast haft rollen som printredaktör. Hon har också haft en aktiv roll i tidningens satsning på digitala medier – och då främst webb-tv. Utöver det har hon arbetat i tio år som journalist inom dagspress.

”Lindas kompetens som reporter i kombination med hennes kunskap om branschen och hennes kontaktnät gör att Linda är som klippt och skuren för rollen som chefredaktör för tidningen Husdjur. Hennes insikter om digital kommunikation är också värdefulla. Vi är både stolta och glada över att vi kan välkomna Linda till vårt team som arbetar med tidningen”, säger Mette Rehnström, marknads- och kommunikationschef.

Hennes företrädare på posten, Britt-Marie Jafner, har arbetat av och till på tidningen Husdjur sedan 1982 men går i pension efter sommaren.

Linnea Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

LRF Media

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.