Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Hon lämnar Google för Discovery

Publicerad: 17 augusti 2017, 05:26

I sin nya roll ska Karin Bonde leda Discoverys digitala satsning i Sverige och Norden.

Karin Bonde, i dag videospecialist på Google, lämnar företaget för att leda Discoverys digitala satsning i Sverige och Norden. Hon tillträder den 22 augusti.


Ämnen i artikeln:

Discovery NetworksDiscoveryGoogleHenriette Zeuchner

Den nya rollen som vice president digital nordics gör Karin Bonde till den högsta ansvariga för affärsområdet entertainment digital på Discovery Networks i Sverige, Norge och Danmark. Hennes bas blir i Stockholm.

Karin Bonde har en bakgrund från Google, Viasat/Viaplay och Schibsted. Totalt har hon 16 års erfarenhet av affärsutveckling inom digital media, samt marknadsföring och försäljning.

”Vi är väldigt glada att hälsa Karin välkommen ombord. Karin har mycket stor erfarenhet av affärsutveckling och lanseringar av avancerade digitala plattformar och produkter. Hennes bakgrund från Google, Viasat/Viaplay och Schibsted gör henne till den perfekta kandidaten för det här jobbet. Hon kommer att ha en viktig roll på Discoverys digitala resa och i maximerandet av våra fantastiska underhållningsproduktioner på Dplay-plattformen”, säger Henriette Zeuchner, tillträdande vd för Discovery Networks Sweden, i ett pressmeddelande.

I samband med att Karin Bonde kliver på sin nya roll tar hon också plats i Discovery Networks Swedens ledningsgrupp.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev