Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Hon blir tf deskchef för Mittmedias Gävletidningar

Publicerad: 22 december 2017, 08:11

Lisa Hall

I vår kliver Lisa Hall, i dag på Hälsingedesken, in som tillförordnad deskchef för Mittmedias desk i Gävle. Hon ersätter Andreas Karlström som går vidare till högskolan i Gävle.


Lisa Hall har en mångårig erfarenhet som journalist. Till Hela Hälsningland kom hon 2004. Sedan dess har hon bland annat haft roller som krimreporter, kommunreporter och lokalreporter. Hon har även varit nyhetschef på Hudiksvalls Tidning. Men de två senaste åren har hon arbetat på Hela Hälsinglands desk.

I januari lämnar hon dock Hälsingland för Gästrikland när hon går hon in som tillförordnad deskchef för Gefle Dagblad och Arbetarbladet.

– Det känns jätteroligt och spännande. Jag tror att desken i Gävle delvis delar de utmaningar vi har här uppe även om en del saker förstås skiljer sig åt, säger Lisa Hall och fortsätter:

– I Hälsingland har vi arbetat aktivt med att hitta olika sätt att paketera materialet för att nå ut till publiken snabbt och med relevant innehåll. Och när det kommer till det har vi kommit väldigt långt.

Anna Gullberg, chefredaktör på Gefle Dagblad, kommenterar rekryteringen:

– Det känns väldigt bra att Lisa kommer till oss i vår. Hon har en kombination av digitalt kunnande och nyhetsnäsa vilket gör henne helt perfekt för oss.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev