Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag17.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Hon blir ny utvecklingschef på SVT:s riksnyheter

Publicerad: 22 September 2016, 04:50

Den 1 oktober kliver Karin Hübinette på sitt nya uppdrag som administrativ utvecklingschef på SVT Nyheters riksredaktion.


Ämnen i artikeln:

SVT

”Det ska bli väldigt kul att få vara med och driva utvecklingen inom riksnyheterna”, säger Karin Hübinette, i dag projektledare för samhälle kultur och utvecklingsansvarig för riksnyheternas omorganisation, till Vipåtv.

”Karin Hübinette har en mycket bred erfarenhet av hela SVT:s verksamhet. Många känner henne som en av våra mest profilerade programledare, men på senare år har hon skaffat sig kompetens kring i stort sett alla delar av företaget. Det gör henne perfekt för uppgiften att utveckla arbetssätt i ett skede då vi så effektivt som möjligt ska få ut maximalt av SVT:s samlade resurser”, säger Ulf Johansson programchef och ansvarig utgivare för riksnyheterna på SVT Nyheter.

Sedan Karin Hübinette kom till SVT 1994 har hon haft en rad olika roller. Genom åren har hon bland annat arbetat med program som Uppdrag granskning, Aktuellt, Agenda och sin egen talkshow Hübinette.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

SVT

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.