Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Hon blir ny tv-chef för Mittmedia

Publicerad: 9 December 2016, 10:30

Evelina Davidsson ny tv-chef för Mittmedia

Evelina Davidsson tar över som tv-chef för Mittmedia när den nuvarande chefen Nicklas Hermansson går till Bonnier news brand studio.


Ämnen i artikeln:

BonnierMittmedia

Evelina Davidsson, tv-redaktör och del av Mittmedias tv-ledning, ser fram emot sin nya roll:

”Det känns jätteroligt att fortsätta min tv-resa tillsammans med den otroligt kompetenta tv-ledningen och alla kreativa tv-team i MM-land. Jag känner mig stolt över hur långt vi kommit med vår tv – den allra bästa lokal-tv:n som finns”, säger Evelina Davidsson, som tillträder den 19 december.

Nicklas Hermansson har haft rollen som tv-chef sedan 2014. Nu byter han arbetsgivare och går till Bonnier. Uppdraget är kreativ strateg på Bonnier news brand studio.

”Det har varit en ära att ha fått representera Mittmedia och varit med och lett utvecklingen att framtidens lokal-tv. Jag har verkligen älskat varje sekund. Tillsammans har vi byggt en modern organisation som präglas av samarbete, analys, utveckling och glädje.”

Robin Govik, digital chef, kommenterar chefsbytet:
”Nicklas Hermansson har gjort ett fantastiskt jobb med att bygga upp Mittmedias position, kompetens och framtidstro inom tv. När han nu lämnar Mittmedia känns det tryggt att Evelina Davidsson tar över som tv-chef. Hon kommer att kunna ta vår tv till nya nivåer.”

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

BonnierMittmedia

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.