Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag27.05.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Hon blir ny tidningschef på NA

Publicerad: 18 Mars 2013, 14:08

Katrin Säfström blir ny tidningschef och ansvarig utgivare för Nerikes Allehanda gratistidningen Örebroarn.


Ämnen i artikeln:

Nerikes Allehanda

H on kommer närmast från samma jobb på Länstidningen i Södertälje och har innan det varit chefredaktör på Folket och Sméjournalen i Eskilstuna. Hon har ingått i ledningen för Promedia, där både NA och Länstidningen i Södertälje ingår, sedan 2011.

”Jag är stolt och glad över att få möjligheten att leda en av landets starkaste och största lokaltidningar, NA, och den framgångsrika gratistidningen Örebroarn. Örebroregionen är spännande och jag ser fram emot att lära känna den, verksamheterna och inte minst alla medarbetare”, säger Katrin Säfström i en kommentar.

Hon tillträder 1 maj och ersätter då Lennart Håkansson som varit tf tidningschef sedan Katarina Ekspong lämnade tidningen.

Promedias vd Lena Larsson kommenterar rekryteringen: ”Det känns otroligt bra att kunna presentera Katrin Säfström som vårt främsta val till  ny tidningschef i Örebroregionen. Katrin är en skicklig publicist och ledare, och jag är säker på att hon kommer att göra sitt yttersta för att med långsiktighet utveckla alla de möjligheter som finns i detta marknadsområde, där våra varumärken har starka positioner idag.”

Ekspong lämnar NA

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Ämnen i artikeln:

Nerikes Allehanda

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.