Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Hon blir ny kolumnist på Aftonbladet

Publicerad: 18 februari 2019, 07:32

I morgon gör Amie Bramme Sey premiär som kolumnist på Aftonbladet.


Ämnen i artikeln:

Aftonbladet

Amie Bramme Sey kom till Aftonbladet 2015. Sedan dess har hon bland annat medverkat i Aftonbladet Morgon och Oj, vilken vecka samt programlett Aftonbladets Svenska Hjältar-gala. Nu blir hon fast kolumnist på tidningen.

Aftonbladets redaktionschef Karin Schmidt Hellsing kommenterar rekryteringen i ett pressmeddelande:

”Amie är en person som med sin spännvidd, sitt perspektiv och sin förmåga att hantera alla medieuttryck passar perfekt i ett modernt, digitalt mediehus. Det blir väldigt spännande att nu också följa henne som kolumnist.”

I morgon, tisdag, publiceras Amie Bramme Seys första kolumn.

”Den målgrupp som jag både representerar och når ut till bär på viktiga erfarenheter av samhället som ofta hamnar i skymundan. Journalistiken ska spegla det svenska samhället, men när man kikar utanför mediehusen möts man av en mångfald som sällan återfinns på redaktionerna. Aftonbladet är en perfekt plattform att nå ut till folk över hela landet för att diskutera, mötas och – hur klyschigt det än låter – lära oss av varandra”, säger hon i en kommentar.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Aftonbladet

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.