Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Hon blir livechef på TV4-nyheterna

Publicerad: 21 november 2018, 08:50

Anne-Sofie Näslund är ny livechef för TV4:s nyhetsverksamhet. Foto: Axel Öberg/TV4

Anne-Sofie Näslund får operativt ansvar för nyheternas livesändningar och digitala webbpubliceringar på TV4.


Ämnen i artikeln:

TV4Viveka Hansson

”Det känns oerhört roligt att få ansluta till TV4 och det fantastiska arbete som görs inom ramen för nyhetsverksamheten – jag har stor respekt för sättet man gör journalistik på och jag tilltalas av kanalens framåtanda och nya satsningar på nyhetsprogram. Min yttersta ambition är att göra bra tv och jag ser fram emot att snart få göra just det tillsammans med mina nya kollegor”, säger Anne-Sofie Näslund, som tillträder den nyinrättade rollen som livechef efter årsskiftet.

Senast kommer Anne-Sofie Näslund från rollen som Expressens korrespondent i New York. Tidigare har hon arbetat som nyhetsreporter på Svenska Dagbladet, Aftonbladet och Expressen, nyhetschef på Expressen samt editionschef på Expressen.se.

”Jag har verkligen uppskattat alla mina år på Expressen, jag har fått stor möjlighet att utvecklas och det är en dynamisk och rolig arbetsplats. Men ibland måste man våga lämna, och nu blev tajmingen helt rätt.”

Anne-Sofie kommer att rapportera till Viveka Hansson, programdirektör för nyheter och samhälle.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TV4Viveka Hansson

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News